Velkommen!

Bedriftskonto

Opprett din egen bedriftskonto dersom du og din bedrift vil gi oss alle sammen dine beste deals og derav gis muligheten for et større antall besøkende eksempelvis i nettbutikken din eller restauranten din.

Med din egen bedriftskonto oppretter du enkelt selv dine egne deals og vedlikeholder disse i fortsettelsen. Du kan eventuelt be oss gjøre dette eller deler av dette dersom du selv ikke har tid og anledning. Når du oppretter eller editerer en deal så sendes den til oss for en gjennomgang, hvoretter vi publiserer dealen og gjør den tilgjengelig for de besøkende.

Den enkelte dealen er bestående av en rabattkupong inneholdende en rabattkode eksempelvis QV5PNL8WML, og dealprisen er tilsvarende tilbudsprisen på det du selger. Kjøperen innløser rabattkupongen ved eksempelvis å oppgi den i nettbutikken din dersom det er en netthandel deal, eller å gi den til restaurantbetjeningen din dersom det er en lokal deal tilhørende restauranten din. For netthandel dealen betaler kjøperen da bare for frakten når varen bestilles i nettbutikken, dersom du ikke lar dealprisen bli inneholdende også fraktprisen. Du velger selv hvorvidt dealen skal gis kun en enkelt rabattkode hvorav den samme rabattkoden da gis alle kjøperne, eller om den skal gis en unik rabattkode per kjøper. Du har selv ansvaret for å holde orden på rabattkupongene, og det å tilse at den enkelte rabattkupongen brukes av den virkelige kjøperen og ikke en annen som måtte ha tilegnet seg den på annet vis.

Som bedriftsbruker abonnerer du på et bedriftsabonnement med mulighet for din del å opprette så mange deals du vil. Bedriftsabonnementet koster NOK 149 inkl. 25% mva. per måned, det faktureres forskuddsvis for 6 måneders perioder, det er uten bindingstid og kan sies opp når tid som helst. For den enkelte måneden betaler du kun dersom du har solgt en eller flere deals, og dersom du en måned ikke har solgt noen deals så gis det avslag for dette på den kommende faktureringen for den neste 6 måneders perioden.

Betalingen for dine solgte deals kan sendes deg ukentlig eller månedlig, eventuelt med annet intervall avtalt oss mellom.

Send oss dine bedriftsdata hvoretter du hører fra oss så snart som vi har opprettet bedriftskontoen din.

Kontakt oss dersom du lurer på noe.

  • Land
  • Norge