Velkommen!

Canon IXUS 265 HS Black

kr 903
Rabatt
30%
Verdi
kr 1 290

0 kjøpt

checkThe deal is over.
Beskrivelse

Den store LCD-skjermen gir deg god oversikt fra alle vinkler, bildene kan komponeres perfekt, og du kan enkelt beundre bildene og videoene.

HS System er utviklet for å gi bildene den kvaliteten de fortjener, selv under dårlige lysforhold. Ved hjelp av en avansert DIGIC 4+-prosessor og en bakgrunnsbelyst CMOS-sensor på 16 megapiksler produserer HS System klare bilder med de samme detaljene, fargene og atmosfæren som en finner i motivet.

Intelligent IS velger automatisk det beste optiske bildestabilisatorprogrammet blant åtte ulike, slik at du får detaljerte og klare bilder og video, selv under dårlige lysforhold og ved maksimal zoom.

Det kraftige 12x zoomobjektivet med 24x ZoomPlus lar deg komme virkelig nær motiver langt unna uten å tape hverken detaljer eller skarphet. Du får plass til mer i bildet med 25 mm ultravidvinkel, eksempelvis for store gruppebilder og imponerende landskaper.

Smart Auto lar deg enkelt ta flotte bilder ettersom programmet registrerer motivtypen og velger de perfekte innstillingene blant 32 variabler for bilder og 21 variabler for video. Med Hybrid Auto kan du ta bilder med Smart Auto og i tillegg ta opp et 4 sekunders videoklipp før det enkelte bildet, og kombinere dem i en artig HD-video (720p).

Video er i full HD (1080p) og MP4-format. Intelligent IS gir stødige filmopptak selv når du beveger deg. Med en HDMI-CEC-tilkobling kan videon spilles av på en kompatibel HD-TV.

Du kan få med deg selv på bildene ved hjelp av fjernutløserfunksjonen.

Creative Shot gir deg originalitet med at kameraet for hvert bilde analysere motivet og automatisk genererer fem kreative bilder pluss det originale uendrede bildet, slik at du får det samme motivet på flere kunstneriske og overraskende måter. For å opprette bilder ved hjelp av ditt ønskede sett med Creative Shot-filtre velges en filterkategori.

Kameraet kan koples til smarttelefonen med Wi-Fi eller NFC. Når du har koblet til kan du bruke smarttelefonen til å legge til GPS-plasseringen på bildene dine. Wi-Fi gjør det også mulig å koble til skrivere, PC-er og andre kompatible enheter for enkelt å ta sikkerhetskopier og dele bildene over internett.

Vilkår

Dealen er inneholdende en rabattkupong med en rabattkode som innløses i nettbutikken vår.

Rabattkupongen sendes deg så snart som vi har sjekket ut dealbetalingen din.

For din varebestilling i nettbutikken gis du da kameraet gratis ved å oppgi rabattkoden i kassen.

Du gis gratis frakt ettersom du i nettbutikken gis gratis frakt dersom du handler for 500 NOK eller mer.

Varene sendes deg som MyPack med PostNord Logistics.

Med MyPack leveres varene til en dagligvarebutikk nær deg. Med lange åpningstider kan du hente varene dine når det passer deg. Du varsles med SMS eller epost idet varene ankommer utleveringsstedet.

Forsendelsestiden er vanligvis 1 - 3 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.

Underveis i forsendelsen kan du spore varene hos oss eller på PostNord Logistics' nettsider med sendingsnummeret som du mottar fra oss. PostNord Logistics har også utarbeidet en gratis sporingsapplikasjon for mobiltelefon.

Bedriftsinfo

Nettbutikken vår er inneholdende en rekke interessante produkter inklusive våre egne varemerkede produkter, eksempelvis den digitale bagasjevekten og den digitale dekktrykkmåleren. Med den patenterte vakuum vinkorken holder den åpnede flaskevinen seg frisk i lang tid uten å bli dårlig.

Vadill

Rabattkoden innløses i nettbutikken vår
Dealomtaler

Bli den første som omtaler denne dealen

Skriv din egen omtale

Logg på brukerkontoen eller opprett en brukerkonto for å registrere en dealomtale

Facebook Kommentarer
  • Land
  • Norge