Velkommen!

Bagasjevekt

kr 133
Rabatt
30%
Verdi
kr 190

3 kjøpt

checkThe deal is over.
Beskrivelse

Med vår varemerkede digitale bagasjevekt kan du enkelt veie bagasjen og unngå kostbar overvekt på flyreisen. Den er liten, den veier kun 150 gram, og den kan enkelt tas med på reisen for å la bagasjen veies også på hjemreisen dersom du har pakket med deg mer enn det du hadde på utreisen. Den er inneholdende måleenhetene kg og lb, og måleenheten velges med den samme knappen som brukes for å slå den på og av. Rammen er i svart ABS plast, toppen og sidene er i rustfritt stål, og det praktiske beltet er i nylon med krok i rustfritt stål. Beltet tres igjennom håndtaket eller stroppen på bagasjen når den skal veies, og veiingen håndteres med den samme knappen som brukes for å slå bagasjevekten på og av. Den har et uttrekkbart målebånd med 1 meter lengde som lar deg måle bagasjen for eksempelvis å finne utav hvorvidt den kan tas med som håndbagasje.

Bagasje på opptil 50 kg kan veies med 50 gram intervaller på vektskalaen, med den innebygde vateren kan bagasjevekten enkelt plasseres i vater for den best mulige nøyaktigheten, og vekten gis på LCD skjermen med grønt bakgrunnslys for enkelt å kunne ses også i mørke. Den innebygde vateren lyser opp med et rødt varsellys idet vekten overstiger 20 kg, for varsel av denne vektgrensen som idag brukes av de fleste flyselskapene. På LCD skjermen gis det varsel om overbelastning dersom vekten overstiger 50 kg.

Bagasjevekten gis strøm fra to AAA batterier som medfølger, den er inneholdende en visning av eventuelt lavt batterinivå, og den slås automatisk av dersom den ikke slås av manuelt.

Vilkår

Dealen er inneholdende en rabattkupong med en rabattkode som innløses i nettbutikken vår.

Rabattkupongen sendes deg så snart som vi har sjekket ut dealbetalingen din.

For din varebestilling i nettbutikken gis du da bagasjevekten gratis ved å oppgi rabattkoden i kassen.

Dersom du i nettbutikken ikke kjøper noen andre varer i tillegg, så betaler du kun for frakten.

Fraktprisen er 59 Norske Kroner (NOK) inklusive 25% merverdiavgift.

Du gis gratis frakt dersom du handler for 500 NOK eller mer.

Varene sendes deg som MyPack med PostNord Logistics.

Med MyPack leveres varene til en dagligvarebutikk nær deg. Med lange åpningstider kan du hente varene dine når det passer deg. Du varsles med SMS eller epost idet varene ankommer utleveringsstedet.

Forsendelsestiden er vanligvis 1 - 3 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.

Underveis i forsendelsen kan du spore varene hos oss eller på PostNord Logistics' nettsider med sendingsnummeret som du mottar fra oss. PostNord Logistics har også utarbeidet en gratis sporingsapplikasjon for mobiltelefon.

Bedriftsinfo

Nettbutikken vår er inneholdende en rekke interessante produkter inklusive våre egne varemerkede produkter, eksempelvis den digitale bagasjevekten og den digitale dekktrykkmåleren. Med den patenterte vakuum vinkorken holder den åpnede flaskevinen seg frisk i lang tid uten å bli dårlig.

Vadill

Rabattkoden innløses i nettbutikken vår
Dealomtaler

Bli den første som omtaler denne dealen

Skriv din egen omtale

Logg på brukerkontoen eller opprett en brukerkonto for å registrere en dealomtale

Facebook Kommentarer
  • Land
  • Norge