Velkommen!

Om oss

MineDeals åpnet 19. september 2014.

MineDeals blir inneholdende dine beste deals fra bedrifter rundt om i landet, hvorav den enkelte bedriften selv oppretter og vedlikeholder sine egne deals.

De enkelte deals kategoriseres innunder netthandel, reise og lokalt, og de lokale deals blir tilhørende landets største byer for din del eksempelvis å kunne dra på et restaurantbesøk i Oslo dersom du bor i Drammen.

Den enkelte dealen er bestående av en rabattkupong inneholdende en rabattkode, og dealprisen er tilsvarende tilbudsprisen på det du kjøper. Rabattkupongen innløses ved eksempelvis å oppgi den i nettbutikken dersom det er en netthandel deal, eller å gi den til restaurantbetjeningen dersom det er en lokal deal tilhørende en restaurant. For netthandel dealen betaler du da bare for frakten når du bestiller varen i nettbutikken, dersom dealprisen ikke er inneholdende også fraktprisen.

Idet du oppretter din egen brukerkonto gis du ikke bare muligheten for å kjøpe dine beste deals. Samtidig gir du oss alle sammen muligheten for å gis enda flere deals ettersom vi da kan skilte med et stigende brukerantall som over tid tiltrekker seg enda flere bedrifter.

Opprett din egen brukerkonto, og lik samtidig Facebooksiden vår, for oss alle sammen å kunne gis de beste deals i landet.

Opprett din egen bedriftskonto dersom du og din bedrift vil gi oss alle sammen dine beste deals og derav gis muligheten for et større antall besøkende eksempelvis i nettbutikken din eller restauranten din.

MineDeals eies av Ivalde AS med organisasjonsnummer 912 006 417.

Kontakt oss dersom du lurer på noe.

  • Land
  • Norge